-1 нарэзаны чырвоны перац;
-3 г.лыжкі нарэзанага марынаванага з кропам агурка;
-3 г.лыжкі нарэзанай марынаванай цыбулі;
-6 г. лыжак нарэзанай італьянскай салямі;
-2 г. лыжкі пасты з анчоусаў;
-2 г. лыжкі нарэзаных анчоусаў;
-3 г. лыжкі свежага нарэзанага кропу; -
8 нарэзаных фаршаваных маслін;
-0,6 шклянкі маянэза.
Пакладзіце перац, агурок, марынаваную цыбулю, салямі, пасту з анчоусаў і самі анчоусы, свежы кроп і алівы ў міску і добранька перамяшайце. Пасля таго як усе інгрэдыенты будуць добра перамяшаны, дадайце маянэз. Накрыйце поліэтыленавай плёнкай і замарозьце. Выкарыстоўвайце як прыправу да макаронных вырабаў ці рысавай салаты. Можна таксама падаваць да бульбы, рознай гародніны, гароху і бабоў, тунца, макрэлі ці салаты з кураняці.
|