-воцат 9% 500 мл.
-маліна свежая сухая 2 жмені.
-базілік чырвоны 3 галінкі.
-мята 3 галінкі.
-тархун 2 галінкі.
-бутэлька з коркам.
Маліну вымыць і абсушыць на папяровым ручніку. З травой паступіць гэтак жа. У чыстую і сухую бутэльку выкласці ягады маліны і галінкі зеляніны. Заліць воцатам і моцна заткнуць коркам.
Пакінуць пры пакаёвай тэмпературы на 2-3 дні (месца павінна быць цёмным). Затым паставіць воцат у халадзільнік.
Захоўваецца доўга, выкарыстоўвайце яго як заправу да салатаў, у марынадах да мяса цяляціны, бараніны і птушкі. Выкарыстоўвайце ў кансервацыі і нарыхтоўках.
|