-цыбуля рэпчатая - 6-7 галовак
-алей раслінны - 0.33 шклянка
-тамат-паста - 2 ст. лыжка
-булён рыбны - 1.5 шклянка
-соус паўднёвы - 2 г. лыжкі
-соль - па густу
-перац гарошкам - 6-8 шт
-лаўровы ліст - 2-3 шт
Нашаткаваную цыбулю спасераваць на алеі, дадаць тамат-пасту і смажыць яшчэ 3 - 5 хвілін. У пасераваную цыбулю дадаць рыбны булён, спецыі і пракіпяціць, затым уліць соус "Паўднёвы" і пасаліць па густу.
Пад цыбульным марынадам падаюць рыбу адвараную і смажаную як у халодным, так і ў гарачым выглядзе.
|