Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАРЫНАД ЦЫБУЛЬНЫ

    -цыбуля рэпчатая - 6-7 галовак

    -алей раслінны - 0.33 шклянка

    -тамат-паста - 2 ст. лыжка

    -булён рыбны - 1.5 шклянка

    -соус паўднёвы - 2 г. лыжкі

    -соль - па густу

    -перац гарошкам - 6-8 шт

    -лаўровы ліст - 2-3 шт

     

    Нашаткаваную цыбулю спасераваць на алеі, дадаць тамат-пасту і смажыць яшчэ 3 - 5 хвілін. У пасераваную цыбулю дадаць рыбны булён, спецыі і пракіпяціць, затым уліць соус "Паўднёвы" і пасаліць па густу.

    Пад цыбульным марынадам падаюць рыбу адвараную і смажаную як у халодным, так і ў гарачым выглядзе.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 234 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar