-цыбуля рэпчатая - 8-10 цыбулін прапусціць праз мясасечку
-цытрына - цэдра, сок і мякаць без костачак
-каньяк - 1-2 сталовых лыжкі
-соль - 3 гарбатных лыжак
-кроп - 2 сталовыя лыжкі, дробна насекчы
-кінза - 3 сталовых лыжкі здробненай зеляніны
-базілік - 3 сталовых лыжкі
-перац молаты духмяны - 1 сталовая лыжка
-гваздзічка - 5 молатых бутонаў
-вінаградны воцат - 2 сталовых лыжкі
1. Змяшаць усе кампаненты.
2. Мяса з кавалачкамі сала пакласці ў марынад.
3. Перамяшаць, паскладаць у шкляны ці эмаляваны посуд разам з утварыўшайся вадкасцю і ўшчыльніць. Трымаць мяса ў марынадзе 6-8 гадзін.
|