Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАРЫНАД ЦЫБУЛЬНЫ З ЦІМ’ЯНАМ

    -цыбуля рэпчатая - 8-10 цыбулін прапусціць праз мясасечку

    -цытрына - цэдра, сок і мякаць без костачак

    -каньяк - 1-2 сталовых лыжкі

    -соль - 3 гарбатных лыжак

    -кроп - 2 сталовыя лыжкі, дробна насекчы

    -кінза - 3 сталовых лыжкі здробненай зеляніны

    -базілік - 3 сталовых лыжкі

    -перац молаты духмяны - 1 сталовая лыжка

    -гваздзічка - 5 молатых бутонаў

    -вінаградны воцат - 2 сталовых лыжкі

     

    1. Змяшаць усе кампаненты.

    2. Мяса з кавалачкамі сала пакласці ў марынад.

    3. Перамяшаць, паскладаць у шкляны ці эмаляваны посуд разам з утварыўшайся вадкасцю і ўшчыльніць. Трымаць мяса ў марынадзе 6-8 гадзін.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 215 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar