-свініна: 1 кг
-цыбуля рэпчатая: 3 вялікіх цыбуліны
-цытрына: 1/2 плоду
-соль: па густу
-перац: па густу
-цёрты мушкатавы арэх: па густу
1. Сок цытрыны выціснуць у шклянку, даліць вадой.
2. У эмаляваны ці гліняны посуд пакласці пласт мяса, пасыпаць соллю, перцам і цёртым мушкатавым арэхам.
3. Далей пасыпаць мяса пластом цыбулі, парэзанага кольцамі, і паліць лыжкай разведзенага соку.
4. Ізноў пакласці пласт мяса.
5. Працягваць, пакуль не скончыцца мяса.
6. Зачыніць вечкам і паставіць на ноч у халадзільнік.
|