Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАРЫНАД ДЛЯ КАЧКІ

    -200 г чарніцы,

    -100 г сухога белага віна,

    -1 ст.л. чорнага перцу гарошкам,

    -2 цыбуліны,

    -2 зорачкі гваздзікі,

    -1 г.л. віннага воцату,

    -1 палачка карыцы (ці молатая карыца па густу).

     

    Прыгатуйце марынад з усіх паказаных інгрэдыентаў, парэзаўшы цыбулю. Разрэжце качку на кавалкі, пакладзіце ў марынад і мінімум на 4 гадзіны выстаўце на холад.

    Мяса адкіньце на друшляк і прыгатуйце, як спадабаецца. А марынад не вылівайце: працэдзіце. Уварыце на моцным агні і перад падачай узбіце разам з 50 г размякчанага сметанкавага масла.

    Падайце соус разам з качкай. *Чарніцу можна выкарыстоўваць замарожаную, ці сухую, папярэдне замочаную ў невялікай колькасці вады.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar