Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАРЫНАД ДЛЯ ШАШЛЫКА З ЯЛАВІЧЫНЫ

    Інгрэдыенты для марынаду на 5 порцый = 1 кг ялавічыны:

    -сухое белае віно - 1 ст. л

    -гарчыца (гатовая) -3 ст. л

    -цэдра 1 цытрыны

    -сок 1 цытрыны

    -белы молаты перац - 1 г. л

    Інгрэдыенты для бананавага соусу:

    -бананы - 2 шт

    -молаты кары - 1/4 г. л

    -мёд - 1 г. л

    -маленькі апельсін - 1 шт

    -смятана - 1 шклянка

    -здробненая зеляніна 1 ст. л

    -цытрына - 1/4

    -гарчыца - 1 г. л

    -перац 

    -соль - на свой густ

     

    2а. У адной місцы змяшайце гарчыцу, белае віно, цытрынавы сок і дробна нацёртую цэдру, паперчыце і добранька змяшайце ўсе інгрэдыенты. Нарэзаныя на шашлык кавалкі ялавічыны перамяшайце з марынадам. Марынаваць не меней 6 гадзін.

    Рыхтуем бананавы соус:

    2б. Вычышчаныя бананы здушыць у пюрэ. Дадаць да іх гарбатную лыжку мёда і дробку кары, размяшаць.

    2в. Дробна насячы зеляніну. Выдушыць сок з апельсіна і цытрыны, дадаць да яго гарбатную лыжку гатовай гарчыцы і зеляніну. Усё перамяшаць і даць настаяцца 1 гадзіну.

    2г. Дадаць у бананавы соус шклянку смятаны, соль і перац. На падрыхтоўку соусу і марынаду трэба 50 хвілін.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 239 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar