Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАРЫНАД І СОУС З ВІНОМ

    1 цыбуліну нашпігаваць 4 гваздзічкамі і варыць 5 хвілін у 1 л курынага булёна, дадаўшы па 1 г. лыжцы размарына і чабора.

    Бланшаваць у адвары 4 паляндвіцы качынай грудкі 5 хвілін. Пасекчы 2 зубчыка часныку і кавалачак імбіра.

    Палову заліць 4 стал. лыжкамі расліннага алею, вышмараваць мяса і марынаваць 1 гадзіну.

    Перамяшаць пакінуты часнык і імбір з 1 дробкай молатай гваздзікі, 100 мл чырвонага віна, 2 стал. лыжкамі кетчупа, 30 г молатых фісташак, дадаць па 1 стал. лыжцы соусу чылі і соевага соусу.

    Мяса апрацоўваць на грылі каля 10 хвілін з кожнага боку і падаваць з соусам.

    Марынад і соус з віном нададуць цудоўны густ качынай грудцы.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 230 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar