-ягады ядлоўца - 3-4 штукі
-чорны перац молаты - 1 гарбатная лыжка
-гваздзічка - 2-3 растоўчаных бутона
-карыца молатая - 1/3 гарбатнай лыжкі
-цёрты мушкатавы арэх - на кончыку нажа
-лаўровы ліст - 1-2 ліста
-чабор - па густу
-каньяк - 100 грам
1. Мяса зайца ці труса адлучыць ад костак, зачысціць ад плёнак і сухажылляў. Нарэзаць на тонкія палоскі, шырынёй 1 см.
2. Пакласці ў міску, дадаць рэзкія затаўкі. Старанна перамяшаць, ушчыльніць рукамі, заліць каньяком.
3. Вытрымаць 1 гадзіну ў халадзільніку.
|