Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАРЫНАД ХАЛОДНЫ З СУХІМ ВІНОМ

    -чырвонае ці белае сухое віно - 3/4 літра

    -вінаградны воцат -1/2 шклянкі

    -морква - 2-3 штукі

    -цыбуля рэпчатая - 2-3 цыбуліны

    -гваздзіка - 2 бутона

    -лаўровы ліст - 2 штукі

    -часнык - 3 зубчыка

    -кмен - 1/2 гарбатнай лыжкі

    -перац молаты чорны духмяны - 1/2 гарбатнай лыжкі

    -соль - па густу

     

    Віно змяшаць з воцатам. Дадаць парэзаныя карэнні, рэзкія затаўкі. Пасаліць, пасыпаць дробна нарэзанай цыбуляй і расцёртым часныком.

    Марынад паставіць на слабы агонь. Выпарыць 1/3 аб'ёму вадкасці. Астудзіць і заліць мяса дзічыны.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 211 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar