-чырвонае ці белае сухое віно - 3/4 літра
-вінаградны воцат -1/2 шклянкі
-морква - 2-3 штукі
-цыбуля рэпчатая - 2-3 цыбуліны
-гваздзіка - 2 бутона
-лаўровы ліст - 2 штукі
-часнык - 3 зубчыка
-кмен - 1/2 гарбатнай лыжкі
-перац молаты чорны духмяны - 1/2 гарбатнай лыжкі
-соль - па густу
Віно змяшаць з воцатам. Дадаць парэзаныя карэнні, рэзкія затаўкі. Пасаліць, пасыпаць дробна нарэзанай цыбуляй і расцёртым часныком.
Марынад паставіць на слабы агонь. Выпарыць 1/3 аб'ёму вадкасці. Астудзіць і заліць мяса дзічыны.
|