Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАРЫНАД З ГАРОДНІНЫ З ТАМАТАМ

    -морква - 300 г

    -корань пятрушкі - 50 г

    -ці корань салеры - 50 г

    -цыбуля рэпчатая - 250 г

    -булён з асятрыны - 300 г

    -алей аліўкавы - 100 г

    -тамат-паста - 20 г

    -воцат сталовы - 100 г

    -пудра цукровая - 35 г

    -перац гарошкам - 20 г

    -лаўровы ліст - 2 шт

    -гваздзіка - па густу

    -карыца - па густу

    -соль - па густу

     

    Моркву і белыя карэнні ачысціць, нарэзаць тонкімі кружочкамі. Рэпчатую цыбулю ачысціць і нарэзаць паўколамі.

    Гародніну абсмажыць на патэльні ў аліўкавым алеі, затым дадаць тамат і смажыць яшчэ 15 хвілін.

    Потым уліць булён і воцат, пасаліць, дадаць цукар, спецыі, давесці да кіпення і кіпяціць 15-20 хвілін, затым астудзіць.

    Падаваць да халоднай смажанай ці адваранай асятрыны ці лангустам.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 235 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar