-чырвонае сухое віно - 1 шклянка
-цытрынавы сок - 0,5 шклянкі
-лаўровы ліст - 2 штукі
-морква - 2-3 штукі
-корань пятрушкі - 2 штукі
-перац чорны духмяны - 10-15 гарошын
-цукар - 2 сталовых лыжкі
-соль - 1-2 гарбатных лыжкі
1. Змяшаць чырвонае сухое віно і цытрынавы сок.
2. Дадаць здробнены лаўровы ліст, нарэзаныя кружочкамі моркву і корань пятрушкі, чорны перац, цукар і соль.
3. Марынад злёгку нагрэць, памешваючы да поўнага растварэння цукру і солі.
4. Заліць мяса, вытрымаць 3-8 гадзін у халодным месцы.
|