Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАСЛА БЕЛАЕ

    - 250 г сметанкавага масла,

    - 1 шклянка бардо ці белага сухога віна (мушкат),

    - 1 ст. лыжка віннага воцату (ці любы воцат вышэйшай якасці),

    - 4 шт. цыбулі-шалот,

    - 1 долька часныку,

    - цім’ян,

    - соль,

    - чорны молаты перац.

     

    Вычышчаныя цыбулю-шалот і часнык растаўчы да стану пюрэ,

    пакласці ў рондаль (пажадана вялікі) з віном, воцатам і цім’янам,

    паставіць на моцны агонь

    (цыбуля-шалот павінна амаль цалкам увабраць вадкасць),

    цім’ян выняць.

    Відэльцам расцерці сметанкавае масла, соль, чорны молаты перац.

    Рондаль змясціць на вадзяную лазню на павольным агні,

    дадаць прыгатаванае сметанкавае масла невялікімі кавалачкамі,

    памешваючы сталовай лыжкай, не ўзбіваючы,

    да утварэння аднастайнай масы, пасаліць, паперчыць,

    калі неабходна; цыбуля-шалот не павінна быць заменена.

    Падаваць да рыбы (сайда, шчупак, трэска і інш.),

    адваранай у курт-булёне ,

    ці як соус да кветкавай капусты, бабоў, струкавай фасолі.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 324 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar