Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАСЛА СА СКУМБРЫЯЙ ХАЛОДНАГА ВЭНДЖАННЯ

    -скумбрыя вэнджаная - 1 шт

    -ці селядзец вэнджаны - 1 шт

    -масла сметанкавае - 200 г

    -ці маргарын - 200 г

    -тамат-паста - 1 г. лыжка

    -яблык кісла-салодкі - 1 шт

    -хрэн - па густу

    -воцат - па густу

     

    Вэнджаную скумбрыю (можна і селядзец) ачысціць ад скуры

    і костак, паляндвіцу два разы прапусціць праз мясасечку

    і дадаць да ўзбітага сметанкавага масла ці маргарыну.

    Усю масу падзяліць на тры часткі.

    Да адной часткі дадаць 1 гарбатную лыжку таматавай пасты,

    да другой – нацёрты на дробнай тарцы кісла-салодкі яблык,

    да трэцяй - трохі хрэна і воцату.

    Так маслу са скумбрыяй халоднага вэнджання можна

    надаць розныя смакавыя нюансы.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (28.10.2014)
    Праглядаў: 272 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar