Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАСЛА САРДЗІНАВАЕ

    - масла сметанкавае – 750 г

    - сардзіны – 150 г

    - цыбуля рэпчатая – 75 г

    -ці цыбуля - шалот – 75 г

    - яблыкі антонаўскія – 100 г

    - мушкатавы арэх - па густу.

     

    Рэпчатую цыбулю апрацаваць і нашаткаваць, спасераваць на сметанкавым масле, затым астудзіць.

    Сардзіны з цыбуляй працерці праз сіта, а ў гатовую сумесь дадаць размякчанае сметанкавае масла,

    нацёртыя сырыя яблыкі, мушкатавы арэх, соль і як след перамяшаць.

    Можна падаваць да адваранай бульбы ці выкарыстоўваць для розных бутэрбродаў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (29.10.2014)
    Праглядаў: 292 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar