Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАСЛА З ПЯТРУШКАЙ І ГРЫБАМІ

    -2 цыбуліны-шалот

    -100 г шампіньёнаў

    -200 г сметанкавага масла

    -1 пучок пятрушкі

    -1 г. л цытрынавага соку

    -чорны молаты перац па густу,

    -соль па густу

     

    Нарэзаць кубікамі 2 цыбуліны-шалот і 100 г шампіньёнаў.

    Перамяшаць, дадаць 200 г мяккага сметанкавага масла,

    1 пучок сечанай пятрушкі, 1 г. л. цытрынавага соку, перац, соль.

    Вельмі добра ідзе з бульбачкай прыгатаванай у грылі.

    КАРЫСНА ВЕДАЦЬ:

    Пятрушка бывае двух відаў: кучаравая і з плоскім лісцем.

    Апошняя разнавіднасць мае мацнейшы водар,

    але абодва віды выдатна падыходзяць да большасці прадуктаў,

    бо не валодаюць пераважнай уласцівасцю.

    Дадавайце яе ў соусы, заправы і салаты.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (28.10.2014)
    Праглядаў: 117 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar