-2 цыбуліны-шалот
-100 г шампіньёнаў
-200 г сметанкавага масла
-1 пучок пятрушкі
-1 г. л цытрынавага соку
-чорны молаты перац па густу,
-соль па густу
Нарэзаць кубікамі 2 цыбуліны-шалот і 100 г шампіньёнаў.
Перамяшаць, дадаць 200 г мяккага сметанкавага масла,
1 пучок сечанай пятрушкі, 1 г. л. цытрынавага соку, перац, соль.
Вельмі добра ідзе з бульбачкай прыгатаванай у грылі.
КАРЫСНА ВЕДАЦЬ:
Пятрушка бывае двух відаў: кучаравая і з плоскім лісцем.
Апошняя разнавіднасць мае мацнейшы водар,
але абодва віды выдатна падыходзяць да большасці прадуктаў,
бо не валодаюць пераважнай уласцівасцю.
Дадавайце яе ў соусы, заправы і салаты.
|