Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАСЛА З РЭПЧАТАЙ ЦЫБУЛЯЙ

    -масла сметанкавае - 420 г

    -цыбуля рэпчатая - 50 г

    -сліўкі - 50 г

    -віно белае - 50 мл

    -цытрына - 0.5 шт

    -зеляніна пятрушкі - 5 г

    -соль - па густу

     

    Дробна нашаткаваную рэпчатую цыбулю спасераваць,

    уліць белае віно і ўварыць у зачыненым посудзе,

    затым дадаць туды дробна насечаную зеляніну пятрушкі,

    цытрынавы сок, соль па густу.

    Сумесь размяшаць і працерці праз сіта, уліць сліўкі

    і злучыць з размякчаным сметанкавым маслам.

    Усё добра перамяшаць.

    Атрыманай аднастайнай масе надаць форму брусочкаў ці каўбасак і астудзіць.

    Выкарыстоўваць для падрыхтоўкі бутэрбродаў (з кількамі, селядцом, анчоусамі),

    падаваць да халодных страў і закусак.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (13.11.2014)
    Праглядаў: 325 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar