Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАСЛА З ШАМПІНЬЁНАМІ

    - 150 г сметанкавага масла,

    - 100 г шампіньёнаў,

    - соль,

    - чорны молаты перац.

     

    Грыбы ачысціць ад зямлі, прамыць у 2 водах,

    злёгку падкісленых воцатам, абсушыць, нарэзаць невялікімі лустачкамі,

    хутка абсмажыць на патэльні з 50 г распушчанага сметанкавага масла,

    пасаліць, паперчыць, расцерці да стану пюрэ,

    дадаць пакінутае размякчанае сметанкавае масла,

    старанна перамяшаць, працерці праз сіта.

    Выкарыстоўваецца для падрыхтоўкі халодных закусак

    ці як дадатак да белага соусу.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (28.10.2014)
    Праглядаў: 265 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar