Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    МАСЛЕНЫЯ СУМЕСІ

    Масленыя сумесі выкарыстоўваюць для бутэрбродаў, афармлення

    і паляпшэнні густу мясных і рыбных страў.

    -перац гарошкам здробнены (па жаданні) - 6 шт.

    -воцат - 1 ст. лыжка

    -яечны жаўток - 2 шт.

    -масла сметанкавае - 200 г

    -соль

     

    Складовыя масла рыхтуюць, змешваючы заправы

    і іншыя інгрэдыенты з размякчаным маслам,

    якому затым надаюць форму рулета дыяметрам 2 см,

    змяшчаюць у тлушчанепранікальную паперу ці фальгу,

    пакідаюць у халадзільніку да зацвярдзення

    і, калі спатрэбіцца, адразаюць ад яго кавалачкі.

    1. Масла з пятрушкай: здробненая пятрушка і цытрынавы сок.

    2. Травяное масла: сумесь травы (шніт-цыбуля, эстрагон, фенхель, кроп) і цытрынавы сок.

    3. Масла са шніт-цыбуляй: здробненая шніт-цыбуля і цытрынавы сок.

    4. Часнычнае масла: часнычны сок і здробненая пятрушка ці іншая трава.

    5. Анчоуснае масла: некалькі кропель экстракта анчоусаў ці працёртыя анчоусы.

    6. Другое часнычнае масла: расцёрты да кашыцы часнык.

    7. Гарчычнае масла: гарчыца.

    8. Масла з пячоначнага паштэта: расцёрты ў пасту пячоначны паштэт.

    Складовыя масла падаюць да рыбы-грыль,

    некаторым відам смажанай рыбы

    і да мяса-грыль, выкарыстоўваюць для бутэрбродаў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (14.11.2014)
    Праглядаў: 201 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar