Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    НЕ ВЕЛЬМІ ТРАДЫЦЫЙНЫ, АЛЕ ВЕЛЬМІ СМАЧНЫ СОУС ТКЕМАЛІ

    -1 кг сліў - традыцыйна трэба браць алычу, але можна рабіць з чырвонымі слівамі.

    -палова 1 ст. лыжкі цукру

    -соль - па густу

    -кінза - пучок

    -часнык - 5-6 зубчыкаў

     

    Слівы памыць, парэзаць на кавалачкі (калі вялікія слівы)

    і праварыць (ваду не дадаваць).

    Калі слівы разварыліся, працерці праз сіта (каб вызваліцца ад скуры

    і костачак).

    Пратушыць працэджаныя слівы да лёгкага загусцення,

    дадаць цукар, соль, дробна парэзаную кінзу (можна пятрушку).

    Калі соус згус, дабавіць дробна нарэзаны (ці тоўчаны ) часнык,

    праварыць 2-3 хвіліны і астудзіць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (15.12.2014)
    Праглядаў: 147 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar