Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ПАРЭЧКАВЫ ВОЦАТ

    (першы варыянт)

    Ягады мыюць, абсушваюць і размінаюць. Склаўшы ў гліняны посуд, заліваюць воцатам так, каб усе ягады былі пакрыты.

    Прычыніўшы няшчыльна вечкам, вытрымліваюць тры дні ў цёплым месцы. Затым воцат зліваюць, адціскаюць сок з ягад.

    У посуд зноў змяшчаюць такую ж колькасць ягад і заліваюць іх зноў атрыманым воцатам.

    Вытрымаўшы два дні, яго зліваюць, адціскаюць сок з ягад і на кожны літр атрыманай вадкасці дадаюць па 1/4 літра вады і 800 г цукру, затым кіпяцяць, здымаюць пену, астуджаюць, фільтруюць і разліваюць у бутэлькі.

    Фруктовы воцат, атрыманы такім шляхам, разведзены халоднай вадой, ~ не што іншае, як летні напой, які добра спаталяе смагу.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 256 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar