Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ПАСТА ТАМАТАВАЯ ВОСТРАЯ

    -3 кг памідораў,

    -500 г цыбулі,

    -0,3 - 0,4 л сталовага воцату,

    -300 - 400 г цукру,

    -2 cm. лыжкі гарчыцы,

    -2 - 3 лаўровых ліста,

    -5 - 6 гарошын чорнага перцу,

    -3 - 4 ягады ядлоўца,

    -соль.

     

    Спелыя памідоры вымыць, нарэзаць долькамі і разам са здробненай цыбуляй распарыць у эмаляваным рондалі пад вечкам.

    Працерці памідоры праз рэдкае сіта ці друшляк. Воцат падцяпліць, пакласці ў яго рэзкія затаўкі, давесці да кіпення, астудзіць і выліць у таматавую масу.

    Уварыць пасту на слабым агні да памяншэння аб'ёму на 1/3, заправіць цукрам, соллю і гарчыцай, варыць яшчэ некалькі хвілін, затым раскласці ў слоікі ў гарачым выглядзе і адразу ж закаркаваць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 211 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar