Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ПАСТА "ВАСАБІ"

    -вада - 1 г лыжка

    -парашок "васабі" - 1 г. лыжка

     

    Свежэнацерты корань васабі, які можна купіць у Японіі, пышны на густ, але ў Еўропе рэч рэдкая, таму часцей выкарыстоўваюць гатовую пасту "Васабі", якая прадаецца ў цюбіках, ці парашок у слоіках.

    Цюбікі выкарыстоўваць зручней, але свежапрыгатаваная паста з парашка значна вастрэй і духмяней, а рэцэпт васабі зусім просты .

    Насыпце 1 гарбатную лыжку парашка "Васабі" у падстаўку для яйка і дадайце 1 гарбатную лыжку вады.

    Энергічна перамяшайце, каб сумесь па кансістэнцыі стала падобная на гліну. Перавярніце падстаўку для яйка, каб паста не высахла.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 218 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar