-вада - 1 г лыжка
-парашок "васабі" - 1 г. лыжка
Свежэнацерты корань васабі, які можна купіць у Японіі, пышны на густ, але ў Еўропе рэч рэдкая, таму часцей выкарыстоўваюць гатовую пасту "Васабі", якая прадаецца ў цюбіках, ці парашок у слоіках.
Цюбікі выкарыстоўваць зручней, але свежапрыгатаваная паста з парашка значна вастрэй і духмяней, а рэцэпт васабі зусім просты .
Насыпце 1 гарбатную лыжку парашка "Васабі" у падстаўку для яйка і дадайце 1 гарбатную лыжку вады.
Энергічна перамяшайце, каб сумесь па кансістэнцыі стала падобная на гліну. Перавярніце падстаўку для яйка, каб паста не высахла.
|