Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ПАСТА З ЧАРНАСЛІВУ

    -спелы чарнасліў ці паўчарнасліў

    -на 1 кг пюрэ з чарнасліву 500 г цукру

     

    Прамыты чарнасліў чысцяць ад лупіны, выдаляюць костачкі, падліваюць трохі вады і пад вечкам адварваюць да размякчэння. Затым яго прапускаюць праз мясасечку.

    Пюрэ з чарнасліву, даводзяць да кіпення і пры сталым памешванні выпарваюць, каб аб'ём паменшыўся прыкладна на траціну.

    Да згуслага пюрэ паступова прымешваюць адважаную колькасць цукру і вараць далей, каб паста досыць згусла і не расцякалася.

    Густую гарачую пасту выліваюць у металічныя формы, змазаныя алеем ці на бляху ці на пергаментную паперу (пакладзеную на ліст), якія таксама змазваюць алеем, доўгім нажом хутка разгладжваюць паверхню і сушаць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 213 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar