Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    ПАСТА З ЯБЛЫКАЎ З ТАМАТАМІ

    -1 кг яблыкаў,

    -1,5 кг спелых памідораў,

    - 0,5 кг цыбулі,

    -2-3 зубчыка часныку,

    -соль.

     

    Памідоры нарэзаць на долькі, цыбулю здрабніць. Яблыкі разрэзаць на долькі, выдаліўшы пашкоджаныя часткі і насенныя камеры.

    Памідоры, яблыкі, цыбулю пакласці ў рондаль, накрыць вечкам і распарыць да размякчэння. Затым вечка зняць і варыць на слабым агні 30-35хвілін.

    Дадаць працёрты часнык і заправіць па густу соллю. Працерці праз сіта і зноў уварыць да гушчыні павідла.

    Разліць і закаркаваць у гарачым выглядзе.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 185 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar