1 кубак дробна парэзаных марынаваных кавуновых скарынак,
-дробна парэзанай салодкай рэпчатай ці чырвонай цыбулі (можна замяніць і на звычайную) – па густу,
-1 ст.л. аліўкавага алею
Рэпчатую цыбулю не салодкую змясціць у посуд і заліць кіпенем. Даць пастаяць 5 хвілін. Ваду зліць. Цыбулю адціснуць.
Змяшаць усе інгрэдыенты. Астудзіць. Захоўваць у халадзільніку.
Парада: Цыбулі можна браць гэтулькі ж, колькі і скарынак. Гэта справа густу. Калі вам здасца, што кавуновыя скарынкі занадта марынаваныя, пракіпяціце іх перад тым, як змешваць з цыбуляй. Нататка: 1 кубак = 240 мл
|