Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 17
    Гасцей: 17
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З АГУРКОЎ З ГАРЧЫЦАЙ

    -0,5 кг свежых агуркоў;

    -1 вялікая цыбуліна;

    -2 чырвоных салодкіх перца;

    -200 мл вады;

    -100 мл воцату 9%;

    -1 г. л.солі;

    -150 г цукровага пяску;

    -2 г.л. сухой гарчыцы;

    -100 г мукі. 

    Ці

    -1 кг агуркоў

    -3 цыбуліны

    -2 чырвоных салодкіх перцы

    -200 мл воцату

    -400 мл вады

    -2 г.л. соль

    -300 мл цукар

    -2 г.л. сухой гарчыцы

    -100 мл мукі

    -1 г.л. зерняў гарчыцы

     

    Дробна парэзаць агуркі, цыбулю, перац. Скласці ўсё ў рондальчык і заліць вадой ,змяшанай з воцатам, цукрам і соллю.

    Закіпяціць і, паменшыўшы агонь, даць пакіпець 5-7 хвілін. Парашок гарчыцы змяшаць з мукой і развесці ў малой колькасці вады.

    Уліць у марынад і, памешваючы кіпяціць яшчэ 7 хвілін. Выкласці рэліш у невялікія слоічкі, шчыльна зачыніць. Захоўваць у халадзільніку.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 252 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar