Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З АНАНАСАЎ

    -600 г ананасаў,

    -2 хімічна неапрацаваных лімета,

    - 6-8 зубкоў часныку,

    - 3-4 струка вострага перцу "Пепероні",

    -1 ст. лыжка чорнага перцу,

    -1 г. лыжка насення фенхеля,

    - 1 г. лыжка кмена,

    -1 ст. лыжка насення сухой гарчыцы,

    -1 ст. лыжка сухой мацярдушкі,

    -200 г карамельнага цукру ці цукру для кансервавання,

    -1 ст. лыжка солі.

     

    Ананас ачысціць (вычышчанага павінна быць 500 г). Ліметы вымыць. Садавіну парэзаць на маленькія кавалачкі і здрабніць. Часнык ачысціць, перац і гародніну вымыць і здрабніць.

    Перац, фенхель, кмен і зерне гарчыцы, на патэльні, без тлушчу, падсмажыць, да з'яўлення водару, затым іх размалоць на кавамолцы. Рэзкія затаўкі змяшаць з мацярдушкай.

    Усе рэзкія затаўкі разам з ананасам, ліметамі, часныком, перцам "Пепероні", цукрам і соллю пакласці ў рондаль, дадаць 4 ст. лыжкі вады і на слабым агні, памешваючы, закіпяціць.

    Варыць 15 хвілін, пакуль усё не стане мяккім. Гарачы рэліш пафасаваць у гарачыя стэрыльныя слоікі, напаўняючы да самых краёў, закатаць і перавярнуць дагары дном.

    Падаюць да грыленай каўбасы і сасіскам ці выкарыстоўваюць для марынадаў, прызначаных грылеваць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 222 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar