Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З ЧЫРВОНАЙ ПАРЭЧКАЙ І ЧЫРВОНАЙ ЦЫБУЛЯЙ

    На 400 г слоік:

    -2 сярэднія чырвоныя цыбуліны, вычышчаныя і парэзаныя на тонкія долькі

    -1 маленькі чырвоны перац, вычышчаны ад насення і дробна парэзаны

    -2 ст. л аліўкавага алею

    -1 пухленькі чырвоны чылі, вычышчаны ад насення і дробна парэзаны

    -2 зубчыка часныку, дробна парэзаных

    -1 маленькі кавалачак імбіра, дробна парэзаны

    -200 мл чырвонага віннага воцату

    -140 г карычневага цукру

    -1 г. л. парашка пяці спецый

    -200 г чырвонай парэчкі, вычышчанай ад галінак.

     

    1. Перамяшаць чырвоную цыбулю з чырвоным перцам і алеем, смажыць у патэльні на працягу 5-8 хвілін на вялікім агні, пакуль не падсмажыцца і не будзе мяккай. Дастаць з патэльні і адставіць.

    2. Пакласці часнык, чылі і імбір у міску з паловай воцату. Давесці да кіпення і варыць 2-3 хвіліны. Дадаць цыбулю і перац плюс пакінуты воцат, увесь цукар, спецыі і 1 г. л. солі.

    3. Давесці да кіпення і кіпяціць 5 хвілін, пакуль не згусне. Дадаць чырвоную парэчку і варыць каля 5 хвілін, пакуль ягады не лопнуць, але ўсё ж не захаваюць нейкую форму.

    4. Зняць з агню і пераліць у вогнетрывалы слоік. Накрыць і запячатаць пакуль ён гарачы. Можна захоўваць у халадзільніку да 3-х тыдняў.

    5.Падавайце з казіным сырам, сасіскамі ці мясам халоднага вэнджання.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 231 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar