Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З "ЦУКІНІ"

    -750 г маладзенькіх "Цукіні",

    -250 г цыбулі,

    -1 ст. лыжка буйнай солі,

    -200 г мёда,

    -250 г белага віннага воцату,

    -1 ст. лыжка гарчыцы (сярэдневострай),

    -1 ст. лыжка "Кары",

    -1 г. лыжка салодкай папрыкі,

    -0,5 г. лыжкі кайенскагао перцу.

     

    Кабачкі вымыць, абрэзаць кончыкі, выняць зерні і парэзаць на кавалачкі. Цыбулю ачысціць і пасячы. гародніну перамяшаць з соллю, накрыць і паставіць у пасудзіне на ноч.

    На наступны дзень у рондалі закіпяціць мёд з воцатам, дадаць сумесь гародніны і варыць 45 хвілін, пры бесперапынным памешванні. Затым дадаць рэзкія затаўкі і яшчэ варыць 10 хвілін.

    Рэліш разліць у слоікі, напаўняючы да самых краёў, закатаць і перавярнуць дагары дном. Захоўваць у цёмным халодным месцы.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 258 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar