Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З ЦЫБУЛІ

    -1 кг цыбулі,

    -400 г чырвоных струкоў салодкага перцу,

    -2 ст. лыжкі алею,

    -250 мл белага віннага воцату,

    -3 г. лыжкі солі,

    -3 ст. лыжкі карычневага цукру,

    -1 г. лыжка салодкай папрыкі,

    -2 ст. лыжкі зялёнага перцу,

    -гарчыца.

     

    Цыбулю ачысціць і парэзаць на кавалачкі. Перац разрэзаць напалову, выняць зерні і белыя перагародкі, памыць і парэзаць на кавалачкі.

    Алей разам з цыбуляй і перцам пакласці ў рондаль і патушыць. Воцат, соль, карычневы цукар і папрыку перамяшаць, дадаць да сумесі, накрыць і 60 хвілін варыць.

    Растаўчы 1 ст. лыжку зялёнага перцу і разам з 2 лыжкамі перцу дадаць у рэліш.

    Гарачы рэліш разліць у слоікі, напаўняючы да краёў, закатаць, перавярнуць дагары дном. Захоўваць у халадзільніку.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar