Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 19
    Гасцей: 19
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З ФАСОЛІ І АПЕЛЬСІНА

    -кансерваваная чырвоная фасоль - 1 слоік (400 г)

    -чырвоная цыбуля - 1 шт.

    -памідоры - 2 шт.

    -апельсін - 1 шт.

    -перац “чыл” - 1 шт.

    -аліўкавы алей

    -свежая зеляніна па густу ( зялёная цыбуля, кінза, пятрушка, крэс-салата)

     

    Зліць вадкасць з фасолі, фасоль расцерці. Памідоры ачысціць ад насення, дробна парэзаць. Таксама ачысціць ад лупіны і плёнак апельсін і падзяліць на долькі.

    З перцу “Чылі” выдаліць насенне і дробна парэзаць. Дробна пасекчы чырвоную цыбулю. Змяшаць усю гародніну, заправіць аліўкавым алеем і здробненай зелянінай. Вытрымаць у халадзільніку прынамсі адна гадзіну.

    Падаваць соус да стэйка з рыбы (лепш за ўсё ён падыдзе да тунца, марской стронгі і сёмгі)

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 257 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar