-кансерваваная чырвоная фасоль - 1 слоік (400 г)
-чырвоная цыбуля - 1 шт.
-памідоры - 2 шт.
-апельсін - 1 шт.
-перац “чыл” - 1 шт.
-аліўкавы алей
-свежая зеляніна па густу ( зялёная цыбуля, кінза, пятрушка, крэс-салата)
Зліць вадкасць з фасолі, фасоль расцерці. Памідоры ачысціць ад насення, дробна парэзаць. Таксама ачысціць ад лупіны і плёнак апельсін і падзяліць на долькі.
З перцу “Чылі” выдаліць насенне і дробна парэзаць. Дробна пасекчы чырвоную цыбулю. Змяшаць усю гародніну, заправіць аліўкавым алеем і здробненай зелянінай. Вытрымаць у халадзільніку прынамсі адна гадзіну.
Падаваць соус да стэйка з рыбы (лепш за ўсё ён падыдзе да тунца, марской стронгі і сёмгі)
|