Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З КВЕТКАВАЙ КАПУСТАЙ, ЦУКІНІ, ПЕРЦАМ І ЦЫБУЛЯЙ

    -500 г свежай кветкавай капусты

    -соль

    -2 зубчыка часныку

    -2 маленькія цыбуліны

    -250 г цукіні

    -250 г струкоў жоўтага і чырвонага салодкага перцу

    -200 г цукру

    -к. 125 мл віннага воцату

    - 1 г. лыжка гваздзікі,

    - 1 г. лыжка молатага чорнага перцу,

    - 1 г. лыжка семян каляндры,

    - 1 г. лыжка гарчыцы.

     

    Кветкавую капусту падзяліць на суквецці, бланшаваць у кіпячай салёнай вадзе 2 хвіліны, затым абліць халоднай вадой. Часнык пасекчы.

    Цыбуліны парэзаць кружочкамі. Цукіні парэзаць кружочкамі. Салодкі перац ачысціць ад зерняў і буйна парэзаць.

    Дадаць у гародніну цукар, 75 мл воцату, гваздзічку, молаты чорны перац і каляндру, даць закіпець і к. 35 хвілін патрымаць на павольным агні.

    Палову гародніны пры дапамозе міксера ператварыць у пюрэ. Дадаць пакінуты воцат і гарчычнае насенне.

    Яшчэ раз давесці ўсё да кіпення і адразу пераліць у слоікі. Зачыніць закручваючыміся вечкамі і к. 5 хвілін патрымаць у перавернутым стане.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 247 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar