Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З ПАМІДОРАЎ

    -1 кг мясістых памідораў,

    -150 г сцеблаў салеры,

    -2 кіслявых яблыка,

    -1 зялёны салодкі перац,

    -1 свежы чырвоны струк вострага перцу "Чылі",

    -125 г карычневага цукру,

    -75 мл віннага воцату,

    -1 ст. лыжка зерняў гарчыцы,

    -соль,

    -0,5 г. лыжкі молатай карыцы,

    -025 г. лыжкі молатай гваздзікі.

     

    Падрыхтаваць слоікі. Памідоры бланшаваць, зняць скурку і здрабніць, пры гэтым выразаць месца пладаножак.

    Салеру перабраць, памыць і парэзаць на кавалачкі. Яблыкі ачысціць і разрэзаць на 4 часці, выразаць насенныя гнёзды.

    Салодкі перац вымыць, разрэзаць напалову і пачысціць. Яблыкі і перац здрабніць.

    Востры перац памыць, пачысціць і хораша нарэзаць. Памідоры, салеру, яблыкі, салодкі і востры перац пакласці ў эмаляваны таз.

    Цукар, воцат, зерне гарчыцы, 1 ст. лыжку солі, карыцу і гваздзічку перамяшаць.

    Усё закіпяціць і на слабым агні варыць 1 гадзіну, пакуль не згусне, увесь час змешваючы. Гатовы рэліш раскласці ў слоікі і адразу ж закатаць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 240 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar