Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 8
    Гасцей: 8
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З САЛЕРЫ І ПАМІДОРАЎ

    -500 г памідораў,

    -2 чырвоных перцы,

    -3 кораня салеры,

    -200 мл віннага воцату,

    -140 г цукру,

    -2 г. лыжкі солі,

    -0,5 г. лыжкі гарчыцы,

    -0,5 г. лыжкі перцу,

    -0,5 г. лыжкі карыцы,

    -0,5 г. лыжкі салернай солі.

     

    Перац ачысціць, выразаць зерне і белыя перагародкі, памыць і парэзаць на маленькія кавалачкі. Салеру ачысціць, памыць і парэзаць на кавалачкі.

    Памідоры бланшаваць, абліць халоднай вадой і зняць скурку. З пакінутых кампанентаў прыгатаваць марынад і кіпяціць 5 хвілін.

    Дадаць памідоры, перац і салеру. Ізноў закіпяціць і варыць, пры бесперапынным памешванні, 40 хвілін, да утварэння густой пасты.

    Гарачы рэліш разліць у гарачыя стэрыльныя слоікі, закатаць і перавярнуць дагары дном.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 228 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar