Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З САЛОДКІМ ПЕРЦАМ

    -5 галовак рэпчатай цыбулі сярэдняга памеру,

    -4 струка чырвонага салодкага перцу,

    -1 баклажан,

    -2 яблыка,

    -2 долькі часныку,

    -200 г разынак,

    -75 г паленага цукру,

    -1 сталовая лыжка кары,

    -3 струка пякучага перцу,

    -375 г воцату,

    -соль - па густу.

     

    2 цыбуліны парэзаць, патушыць 5 хвілін у 125 г воцату на павольным агні. Струкі чырвонага салодкага перцу разрэзаць на 4 часці, выдаліць зерні і перапонкі, нарэзаць саломкай.

    Яблыкі і баклажан нарэзаць кубікамі (рабро 1 см). Часнык вельмі тонка сашморгаць.

    Пакінутую цыбулю нарэзаць кубікамі і разам з разынкамі, цукрам, кары, пякучым перцам, пакінутым воцатам давесці да кіпення, заправіць соллю, дадаць гародніну, садавіну і часнык, тушыць, памешваючы, 30-40 хвілін у рондалі, не зачыняючы вечкам, да поўнага выпарвання вадкасці.

    Пафасаваць у соусныя слоікі ці бутэлечкі, зачыніць, закатаць. Рэліш - выдатная заправа да гарачага, вэнджанага кумпяка, а таксама да бутэрбродаў з моцна астуджаным салам.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 191 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar