-1 кг мясістых здробненых памідораў, вычышчаных ад скуркі і насення,
-625 г вычышчанай айвы, без насення і насенных гнёздаў,
-300 г вычышчанай і парэзанай цыбулі,
-6 сцеблаў пасечанай салеры з лісцем,
-2-3 свежых чырвоных струка вострага перцу "Чылі", парэзанага і вычышчанага ад насення,
-1 ст. л.. зерняў жоўтай гарчыцы,
-1 ст. л. молатага салодкага перцу,
-1 ст. л. насення кропу,
-250 мл вады,
-1 л яблычнага ці чырвонага віннага воцату,
-200 г мяккага светла-карычневага ці белага цукру,
-1 ст. л. солі.
Рыхтаваць так, як сказана ў рэцэпце "Рэліш з таматаў і груш".
|