-1 кг мясістых здробненых таматаў, вычышчаных ад скуркі і насення,
-625 г вычышчаных яблыкаў, без насенных гнёздаў,
-300 г вычышчанай цыбулі,
-6 сцеблаў пасечанай салеры з лісцем,
-2-3 свежых чырвоных струка вострага перцу "Чылі", парэзанага і вычышчанага ад насення,
-1 ст. л. зерняў жоўтай гарчыцы,
-1 ст. л. молатага салодкага перцу,
-1 ст. л. насення каляндры, злёгку раздушанага,
-250 мл вады,
-1 л яблычнага ці чырвонага віннага воцату,
-200 г мяккага светла-карычневага ці белага цукру,
-1 ст. солі.
Рыхтаваць так, як сказана ў рэцэпце "Рэліш з таматаў і груш".
|