Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ З ЗЯЛЁНЫХ ПАМІДОРАЎ

    -вялікія зялёныя памідоры - 24 штукі

    -чырвоны перац з насеннем, разрэзаны напалам - 3 штукі

    -зялёны перац з насеннем, разрэзаны напалам - 3 штукі

    -рэпчатая цыбуля - 12 штук

    -насенне салеры - 3 ст. лыжкі

    -насенне гарчыцы - 3 ст. лыжкі

    -соль - 1 ст. лыжка

    -белы цукар - 5 шклянак

    -воцат сідру - 2 шклянкі

     

    У кухонным камбайне буйна парэзаць памідоры, чырвоны перац, зялёны перац і цыбулю. Заслаць вялікі друшляк марляй, паставіць у ракавіну ці ў вялікую міску і выліць таматавую сумесь, даць сцячы 1 гадзіну.

    У вялікім, не алюмініевым рондалі, злучыць таматавую сумесь, насенне салеры, гарчычнае зерне, соль, цукар і воцат.

    Давесці да кіпення і варыць на слабым агні 5 хвілін, часта памешваючы. Прастэрылізуйце досыць слоікаў і вечкаў. Заліце гарачы рэліш у слоікі, накрыйце вечкам, закатайце.

    У рондалі давесці да кіпення ваду, асцярожна апусціць слоікі ў ваду. Давесці ваду да поўнага кіпення, затым накрыць і кіпяціць 30 хвілін.

    Дастаць слоікі з рондаля і паставіць на тканіну ці драўляную паверхню пакуль астынуць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 225 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar