Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЛІШ ЗЯЛЁНЫХ ПАМІДОРАЎ, ПЕРЦАЎ, ЯБЛЫК, АГУРКОЎ І ЦЫБУЛІ

    Атрымліваецца  6 літраў:

    -6 кг зялёных памідораў, парэзаць на кавалкі

    -9 буйных салодкіх перцаў (можна розных колераў), пачысціць, -буйна парэзаць

    -2 вялікія цыбуліны, буйна парэзаць

    -6 яблыкаў, выразаць асяродак і буйна парэзаць

    -6 агуркоў, буйна парэзаць

    -1 шклянка солі (без горкі)

    Марынад:

    -1 л сталовага 9% воцату

    -0,5 л вады

    -1 ст.л. молатай гваздзікі

    -1 ст.л. молатага духмянага перцу

    -1 ст.л. молатай гарчыцы (гарчычны парашок)

    -1 ст.л. молатай карыцы

    -1 ст.л. молатай куркумы

    -1 ст.л. солі

    -2 кг цукру

     

    1. Усю гародніну прапусціць праз мясасечку. Змяшаць з соллю і даць пастаяць ноч. На наступны дзень зліць лішнюю вадкасць.

    2. Усе спецыі (гваздзічку, духмяны перац, гарчычны парашок, карыцу, куркуму, 1 ст.л. солі) завязаць дужа ў марлевы мяшочак.

    3. Воцат і ваду давесці да кіпення у вялікім рондалі. Кінуць туды марлевы мяшочак са спецыямі і пракіпяціць усё разам 15 хвілін. Выняць мяшочак і дадаць цукар. Размешваць, пакуль увесь цукар не растворыцца.

    4. Дадаць гароднінную сумесь, давесці да кіпення, памешваючы і варыць на павольным агні 20 хвілін, пакуль уся маса злёгку не пацямнее.

    5. Раскласці рэліш па гарачых стэрылізаваных слоіках, не даходзячы 0,5 см да краю. Горлачкі слоікаў абцерці вільготным папяровым ці кухонным ручніком. Зачыніць вечкамі. Стэрылізаваць слоікі 5 хвілін.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 268 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar