-сухары паніровачныя - 100 г
-зеляніна пятрушкі сушаная здробненая - 1г. лыжка
-арэх мушкатовы молаты - 0.5 г. лыжкі
-кмен молаты - 0.5 г. лыжкі
-перац чырвоны молаты - 0.5 г. лыжкі
-хмелі-сунелі - 0.5 г. лыжкі
-кары- 0.5 г. лыжкі
Паніраванне для сулгуні. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок. Паніраванне наносіцца непасрэдна перад смажаннем. Перад абвальваннем у сумесі выраб рэкамендуецца памачыць у які-небудзь кляр.
|