Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЭЗКІ ВОЦАТ

    Каля 50 г лісця рэзкіх раслін асцярожна вымыць і старанна прасушыць. Змяшаць з воцатам і захоўваць 2 тыдні.

    Пасля дадання да воцату рэзкіх раслін яго пах і густ паляпшаецца ўжо праз некалькі тыдняў.

    Падыходзяць лаўровы ліст, эстрагон, базілік, ядлоўцавыя ягады, плады, ягады, цытрына ці цэдра.

    Калі воцат становіцца занадта вострым, яго можна развесці звычайным воцатам. Воцат трэба ўжываць толькі свежым.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 225 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar