Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    РЫСАВЫ ВОЦАТ З РЭЗКІМІ ЗАТАЎКАМІ

    -80 г свежага імбіра,

    -4-5 сцеблаў цытрынавай травы,

    -2 галінкі свежай каляндры,

    -на кончыку нажа куркумы,

    -на кончыку нажа молатага насення кмена,

    -0,5 л светлага рысавага воцату.

     

    Падрыхтаваць бутлю. Імбір ачысціць і парэзаць на тоненькія кружочкі. Цытрынавую траву вымыць.

    Зрэзаць вонкавае лісце. Абрэзаць корань і парэзаць на кавалачкі. Каляндру вымыць і добра абсушыць.

    Куркуму растварыць у 1 ст. лыжцы вады. Імбір, цытрынавую траву, каляндру, куркуму і кмен пакласці ў бутлю, дадаць рысавы воцат.

    Бутлю добра закаркаваць і паставіць на 1 тыдзень у халоднае цёмнае месца. Па канчатку ферментацыі воцат працадзіць скрозь сіта.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 223 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar