Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    САЛОДКА-СМЕТАНКАВАЕ МАСЛА

    Неабходную колькасць слівак награваюць

    на працягу 15 хвілін да 80 градусаў (пастэрызуюць),

    а затым хутка астуджаюць да тэмпературы 5-10 градусаў

    і захоўваюць пры гэтай тэмпературы 6-8 гадзін.

    Далей сліўкі заліваюць у маслабойку

    (пажадана не больш за адну другую яе аб'ёму)

    і ўзбіваюць да атрымання масленых зерняў

    (досыць 2 буйных кавалачка).

    Пасля гэтага маслёнку зліваюць,

    а масла прамываюць халоднай вадой датуль,

    пакуль вада не стане светлай.

    Затым масла працягваюць збіваць да утварэння аднаго кавалка,

    кладуць яго ў шкляны ці гліняны посуд

    і захоўваюць у халодным месцы.

    Сметанкавае масла вырабляецца толькі са слівак.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (29.10.2014)
    Праглядаў: 292 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar