-масла сметанкавае - 150 г
-сардзіны кансерваваныя - 30 г
-цыбуля - 20 г
-яблыкі - 20 г
-арэх мушкатовы - 0.5 шт
-соль - па густу
Вычышчаную рэпчатую цыбулю нашаткаваць,
спасераваць у сметанкавым масле, астудзіць.
Пасераваную цыбулю і сардзіны працерці праз сіта.
Змяшаць з размякчаным сметанкавым маслам,
нацёртымі сырымі вычышчанымі яблыкамі (лепш антонаўка),
мушкатовым арэхам, пасаліць, добра перамяшаць.
Выкарыстоўваць для падрыхтоўкі бутэрбродаў
і халодных закусак, падаваць да гарачай адваранай бульбы.
|