Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    СЕЛЯДЦОВАЕ МАСЛА З ГАРЧЫЦАЙ

    -масла сметанкавае - 150 г

    -паляндвіца селядца - 50 г

    -ці селядзец салёны - 100 г

    -гарчыца - 15 г

     

    Філе селядца замачыць у малацэ ці гарбаце.

    Праз 6-8 гадзін вымачаную паляндвіцу дробна пасекчы і працерці праз сіта.

    Замест паляндвіцы можна ўзяць салёны селядзец, зняць мякаць з костак, выдаліць скуру і таксама працерці праз сіта.

    Працёрты селядзец змяшаць з размякчаным сметанкавым маслам, гатовай гарчыцай і старанна ўзбіць.

    Выкарыстоўваць для закусак і халодных страў.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (10.11.2014)
    Праглядаў: 114 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar