Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    СМАЧНАЯ ГАРЧЫЦА З ШАЛВЕЯЙ

    -200 г молатай жоўтай гарчыцы,

    -2 зубка часныку,

    -4 галінкі шалвеі,

    -250 г чарэшневага воцату,

    -2 г. лыжкі солі,

    -1-2 ст. лыжкі густога грушавага соку,

    -мёд ці цукровая пудра.

     

    Гарчычны парашок размяшаць з 250 мл вады і пакінуць на 30 хвілін. Часнык ачысціць і парэзаць на кружочкі. Шалвею вымыць, абсушыць і здрабніць.

    Часнык, шалвею змяшаць з воцатам, соллю і грушавым сокам, закіпяціць, дадаць па густу мёд ці цукровую пудру, зняць з пліты і адставіць на 10 хвілін.

    Адвар працадзіць скрозь частае сіта, дадаць да гарчыцы і размяшаць да аднастайнай масы.

    Запоўніць слоікі так, каб не было бурбалак паветра. Гарчыцу захоўваць у цёмным халодным месцы.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (30.07.2014)
    Праглядаў: 210 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar