Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    СОУС ТКЕМАЛІ ДЛЯ МЯСНЫХ І РЫБНЫХ СТРАЎ

    -ткемалі - 2 шклянкі,

    -зеляніна кінзы і кропу - па 2 галінкі,

    -палей-травы (амбало) - 1 галінка,

    -часнык - 1 долька;

    -перац струкавы - па густу,

    -соль - па густу

     

    Перабраныя і прамытыя ткемалі, пакласці ў рондаль, заліць вадой так,

    каб пакрыць іх, і паставіць варыць.

    Калі ткемалі добра разварацца, зняць з агню

    і працерці разам з адварам праз сіта ці друшляк.

    Да атрыманай масы (якая павінна быць сярэдняй гушчыні)

    дадаць тоўчаныя зеляніну кінзы, струкавы перац, соль, часнык,

    кроп, палей-травы (амбало) і добра перамяшаць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (15.12.2014)
    Праглядаў: 150 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar