Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    СОУС ТКЕМАЛІ З ЧАСНЫКОМ І ЗЕЛЯНІНАЙ

    -ткемалі плады - 740 г

    -ці ткемалі-лаваш - 250 г,

    -часнык - 30 г,

    -зеляніна (кроп, кінза, амбало) - 100 г,

    -перац струкавы свежы - 40 г

    -ці перац струкавы сухі - 4 г,

    -соль - 15 г.

     

    Перабраныя і прамытыя плады ткемалі кладуць у рондаль,

    заліваюць вадой так, каб яна толькі пакрывала іх, і вараць.

    Калі ткемалі добра разварацца, адкідваюць на друшляк,

    затым праціраюць праз сіта і разводзяць адварам,

    дадаюць тоўчаныя зеляніну кінзы, струкавы перац, соль, часнык, кроп,

    старанна змешваюць, кіпяцяць і астуджаюць.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (15.12.2014)
    Праглядаў: 135 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar