Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    СУХІ МАРЫНАД ДЛЯ МЯСА ЦІ ДЗІЧЫНЫ

    (пры іх падрыхтоўцы)

    На 1 кг чыстага мяса:

    -1 пучок пятрушкі,

    -некалькі лісцікаў салеры,

    -10 гарошын духмянага перцу,

    -10 гарошын чорнага перцу,

    -1 г. лыжка салодкага чырвонага перцу,

    -1-1,5 г. лыжкі солі,

    -1 дробка кмена,

    -цёртая цытрынавая цэдра (з 1 цытрыны),

    -1/2 г. лыжкі молатай гваздзікі,

    -1/2 г. лыжкі молатай карыцы.

     

    Здрабніць у ступцы сухія заправы, а ліставыя дробна пасекчы і змяшаць з астатнімі.

    Атрыманай сумессю нацерці адбітае мяса, якое вытрымаць на холадзе (у халадзільніку) не меней сутак.

    Па заканчэнні неабходнага тэрміна мяса варта марынаваць у вадкім марынадзе і ўжо затым ужываць па прызначэнні.

    Катэгорыя: Прыправы | Дабавіў: wawkalaki (31.07.2014)
    Праглядаў: 203 | Рэйтынг: 0.0/0
    Усяго каментараў: 0
    avatar